Archiv článků

Běh Terezkým údolím

Dodatečně informujeme o Běhu Terezkým údolím. Závod se běžel vzdálenost 6,6 km. Zvítězil Petr Kučera před Tomášem Růžičkouz Ligy 100 a Janem Včeřou z Biatlonu Prostějov. Startovalo 29 závodníků.

Bělkovice

Bělkovický kros se běžel 25.června. Vzdálenost 9 km uběhl jako první David Pelíšek. Druhý skončil Petr Vymazal a třetí Karel Axman.

Olomoucký půlmaraton

18.června se běžel II. ročník Olomouckého půlmaratonu. Petr Kučera doběhl na 28.místě. Celkem doběhlo 1193 mužů. Foto v příloze.

Skalka

11. června se běžel závod na 10 km ve Skalce u Prostějova. Zvítězil David Pelíšek před Ondřejem Horákem. Třetí doběhl Petr Vymazal.

Běh v Bruselu

Petr Vymazal se zúčastnil koncem května běhu na 20 km v Bruselu. Celkem běželo 30 000  závodníků. Petr Vymazal skončil ve své kategori na 70. místě.

Druhé a třetí místo v Olomoucí-Hejčíně

Dne 3.června se běžel v Olomouci-Hejčíně Běh o štěně, který je součástí ligy 100. Běželo se 7,2 km. Vyhrál David Pelíšk před Petrem Vymazalem a Petrem Kučerou

Dětský den v Grymově

Počátkem června se uskutečnil dětský den na místním hřišti. I když počasí nám dělalo vrásky, nakonec se umoudřilo a nepršelo. Akce byla zdařilá a to zejména dík  paní Romaně Zavadilové, která byla hlavním organizátorem. Děkujeme všem a přikládáme foto. Těšíme se na příští rok.

Velké Albrechtice

Další běžecký závod se běžel ve středu 1.června ve Velkých Albrechticích. Závodů se zúčastnil i Petr Kučera, který doběhl ve své kategorii třetí a v absolutním pořadí byl šestý. Foto zde.

Běh Mánesovou stezkou

Dne 14.května se běžel v Lutíně Běh Mánesovou stezkou. Zvítězil Tomáš Bláha z AK Kroměříž před Davidem Pelíškem (Fortex Mor.Beroun). Na třetím místě doběhl Petr Vymazal z SK Salix Grymov.

Druhé místo Petra Vymazala na Kokina běhu

7.května se běžel v Náměšti na Hané 14.ročník Kokina běhu.  Závodu na 14 km se zúčastnilo celkem 71 běžců. V hlavní kategorii zvítězil Tomáš Bláha z AK Kroměříž, před Petrem Vymazalem a Martinem Šnoblem (Olomouc)