Archiv článků

I.místo Petra Kučery

V sobotu 3. září se běžel Běžecký mítink v Bohuňovicích. V závodě na 13,5 km doběhl první ve své kategorii Petr Kučera. V celkové klasifikaci skončil na druhém místě. Závod byl součástí běžeckých závodů Ligy 100.

Jesenický maraton

V sobotu 27.srpna se běžel 3.ročník Jesenického maratonu. Závodu, který je součástí seriálu běžeckých závodů v olomuckém kraji, se zúčastnilo přes 150 závodníků. Běh po vrcholcích Jeseníků úspěšně zvládl i Petr Vymazal ze Salixu Grymov, který doběhl na pěkném šestém místě.

Běh na Kralický Sněžník

V sobotu 20.srpna se běžel dvanáctý ročník závodu Dolní Morava - Kralický Sněžník. Na startu bylo 332 běžců. V hlavním závodě mužů do 39let obsadil náš Petr Vymazal sedmnáctou pozici. V kategorii - Lidový běh -  obsadila Petra Frýsová (SK Salix Grymov) čtyřiapadesátou pozici.

Čachtický půlmaraton

V sobotu 20.srpna se běžel na Slovensku Čachtický půlmaraton. Při účasti více než sta závodníků z Polska, Česka a Slovenska doběhl Petr Kučera v absolutním pořadí na šestéém místě. Ve své  kategorii se umístil čtvrtý.

Vnorovská desítka

V sobotu 13.srpna se běžela Vnorovská desítka. Mezi 150-ti závodníky z Česka, Slovenska, Ukrajiny, Maďarska a Bělorusku běžel i náš Petr Kučera. V absolutním pořadí skončil dvanáctý a v kategorii desátý. Přední místa obsadili zahraniční závodníci. Foto v příloze.

Nemojská pětka

V sobotu 6.srpna se běžel v Nemojanech  4.ročník Nemojské pětky. Zvítězil David Pelíšek z AK Olomouc. Na pěkném druhém místě doběhl náš Petr Vymazal. Závod byl zařazen do seriálu běžeckých závodů Ligy 100. Foto v příloze.

Odpolední posezení při hudbě

V neděli jsme měli možnost posedět v Občerstvení při country hudbě.  Počasí přálo jen zčásti. Poslední část produkce musela být pro déšť přesunuta pod střechu. Nebylo to poslední vystoupení Libora TULÁKA. Bude hrát také při běžeckém závodě - Grymovská podkova - 29.října.

Tatry Running Tour 2011

O víkendu se konal na Štrbském plese I. ročník etapového běžeckého závodu Tatry Running Tour 2011. Měli jsme zde zastoupení a Petr Kučera skončil v první desítce. V první etapě doběhl sedmý, ve druhé etapě pátý a v poslední sedmý. V celkové klasifikaci skončil na sedmém místě. Závodili běžci Česka,...

Sedmička - 2.místo Petra Vymazala

Dne 9.července se běžela v Nemojanech Nemojská sedmička. Zvítězil David Pelíšek z AK Olomouc. Druhé místo obsadil Petr Vymazal se Salixu Grymov a na třetím místě doběhl Adamec Milan startující za Orel Vyškov. Celkem se závodů zúčastnilo 55 běžců.

Běh pod Slunečnou

Běh pod Slunečnou se běžel 5.července. Zúčastnilo se jej 4O běžců. Zvítězil Tomáš Bláha. Druhý doběhl Martin Poklop a třetí skončil Petr Kučera.