Archiv článků

Mikulášský běh

V sobotu 3.prosince se běžel v Olomoucí Mikulášský běh. 29.ročníku se zúčastnilo 116 běžců. V kategorii mužů zvítězil Tomáš Bláha  před Davidem Pelíškem. Na třetím místě doběhl Petr Vymazal a pátý skončil další náš závodník Petr Kučera. V kategorii žen zvítězila Petra Kamínková. Naše Jarmila...

Běh Litevským Pomoravím vyhrál Tomáš Bláha

V neděli 27. listopadu se běžel Běh Litevským Pomoravím. Závod na 11 km vyhrál Tomáš Bláha z AK Kroměříž před naším Petrem Vymazalem. Další náš závodník Petr Kučera skončil na čtvrtém místě. Celkem startovalo 70 běžců.

Listopad

Podaří se odstranit závažné nedostatky při realizaci bouracích prací domu č. 8.? Budeme ještě kosit? Komu vadí vysázené dřeviny na Vrbovci? Podaří se dokončit chodníky? Budeme mít dvě dětské hřiště? Na všechny tyto otázky postupně odpovíme.

Turnaj ve stolním tenise

V sobotu 17.prosince se uskuteční v Grymově turnaj ve stolním tenise a to ve dvouhře. Turnaj je jen pro zvané hráče a je již plně obsazen.  Bude se hrát ve dvou skupinách po osmi hráčích s následným pokračováním turnaje vyřazovacím způsobem. Každý hráč sehraje minimálně 8 zápasů. ...

Rekordní Listoprďák

V sobotu se běžel v Týně nad Bečvou Listoprďák. V náročném terénu kolem Helfštýna běželo celkem 125 závodníků. Kategorii žen doběhla naše Jarmila Palíšková na třetím místě. V kategorii mužů byl Petr Vymazal čtvrtý a Petr Kučera osmý. V doprovodném programu startovalo přes 80 dětí. Foto v Příloze.

V Přerově Petr Vymazal druhý, Petr Kučera třetí

Ve čtvrtek se běžel v Přerově Běh 17.listopadu. Zvítězil Tomáš Bláha z AK Kroměříž. Na druhém a třetím místě doběhli naši běžci. Druhý doběhl Petr Vymazal a třetí Petr Kučera.Foto v příloze.

26.ročník přespolního běhu v Bezuchově vyhrál Tomáš Bláha

V sobotu 12.listopadu se běžel za slunečného počasí 26. ročník přespolního běhu v Bezuchově. Za účasti 51 běžců zvítězil Tomáš Bláha z AK Kroměříž. Naši běžci doběhli na 5 a 6 místě. Pátý skončil Petr Vymazal a šestý Petr Kučera. Foto v příloze.

Petr Kučera druhý ve své kategorii na Hornické desítce

V sobotu 5.listopadu odpoledne se běžela ve Frýdku Místku Hornická desítka. Tohoto masového závodu se zúčastnil i náš běžec Petr Kučera. Ve své kategorii 35-40 skončil druhý a to v osobním rekrodu 33.42, v absolutním pořadí doběhl devátý a z běžců ČR skončil pátý. Foto v příloze.